mckoper napisał(a):W weekend udało mi się nakręcić krótki filmik z Millenią w roli głównej
Te skladane lusterka sa genialne. Taki drobiazg, a ile radosci
Ogladam kolejny raz i wciaz nie moge sie napatrzec
Pozdrawiam,
voytecku.
www.mazdaspeed.pl
mckoper napisał(a):W weekend udało mi się nakręcić krótki filmik z Millenią w roli głównej
voytecku napisał(a):Ogladam kolejny raz i wciaz nie moge sie napatrzec
travisowski napisał(a):najładniejszy model koncernu Mazda
travisowski napisał(a):twoj egzemplarz tak jak by zatrzymał się w czasie po wyjezdzie od dealera
moje gratulacje
travisowski napisał(a):ps. czy powłoka lakiernicza jest oryginalna?
czy to efekt odpowiedniej pielegnacji??
Siw-y napisał(a):Ale ruina
mckoper napisał(a):Mam nadzieję,że przed zlotem uda mi się doprowadzić samochód do normalnego stanu
mckoper napisał(a):Milly dzisiaj trafiła do lakiernika.
voytecku napisał(a):Przypomnij im, zeby nie lakierowali slupkow, bo byly juz cale lakierowane. Sa dwa kolory Z8, niech wybiora ten wlasciwy usmiech I zeby wnetrza farba nie up*******lili usmiech
mckoper mam nadzieje, ze juz na zlocie bedziemy mogli podziwiac nowy lakier oczko
sq2jul napisał(a):ja to bym juz ja pchnal w krzaki i niech rdzewieje do konca zartuje oczywiscie mckoper mam nadzieje, ze juz na zlocie bedziemy mogli podziwiac nowy lakier
voytecku napisał(a):Przypomnij im, zeby nie lakierowali slupkow, bo byly juz cale lakierowane. Sa dwa kolory Z8, niech wybiora ten wlasciwy I zeby wnetrza farba nie up*******lili
ADHD napisał(a):a myślę, że za drobną opłatą mógłbym ją w sumie wziąć
nie zagracała by Tobie podjazdu język
ADHD napisał(a):Dawid jest git, ale pospiech nie jest dobry, wrazie co przyjedź "siostrą"
ADHD napisał(a):tata się martwi usmiech
oblivion napisał(a):Będzie cacy
mckoper napisał(a):kcja zakończona z pozytywnym rezultatem. Zakład wywiązał się z umowy i dzisiaj odebrałem Milly z nowym lakierem
Blade napisał(a):Malowałeś całe auto czy tylko pewne elementy? Jakoś na zlocie się nie dopytałem..
mckoper napisał(a):Do malowania będzie maska, zderzak, 2x drzwi przednie, wymiana prawego błotnika bo wyskoczył rudy i malowanie przednich błotników.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości