Chciałbym odpisać na nieodpowiednią i naciągniętą opinie o samochodzie którego opisałeś @piwko121
przyjeżdżając 320 km samochodem który ledwo jedzie to faktycznie jest to wyczyn znawco,
przyjechałeś na samochód używany nie nowy z salonu i pierw zajmij się swoim śmieciem a potem ocieniaj inne samochody.
Powiedz mi kiedy dzwoniłeś do mnie o numer vin ? bo jakoś nie pamiętam żebyś cokolwiek o tym wspominał .
Po drugie jesteś na forum "Mazdy" a tak na prawdę nie wiedziałeś gdzie w tym samochodzie jest komputer pokładowy ..

(znawca ) tak jak wielu innych znawców którzy do mnie dzwonili,
a z tą szpachlą to chyba coś ci się przywidziało ze swoim samochodzikiem bo widziałem że pękała jak koło niej stałem.
JAK SIĘ NIE MA PIENIĘDZY TO KAŻDY SAMOCHÓD JEST ŚMIECIEM !
Zapraszam pojedź sobie po taką Mazdę do Niemczech to chodź by był za 50e to byś wziął śmiecia bo to samochód od Niemca i byś mu walcował pupę dziękując za niego !
Klimatronik fakt NIE DZIAŁAŁ ! teraz już działa (wystarczyło nabić i to nie jest wielki koszt ! )
Na te wszystkie usterki cena była o 2,000 tyś niższa więc nie widzę problemu żeby sobie pewne rzeczy porobić samemu , a jak chcesz kupić igłę ! za 12,000 zł to zapraszam do Niemiec tam na pewno znajdziesz igłę bez żadnego wkładu finansowego bo tam rozdają auta za darmo . Pozdrawiam