Irmscheromega , miejscowość to Starowa Góra ulica Działkowa, koło Łodzi, Rzgowa.
Oglądałem konkretnie to auto:

VIN: JMZGG148271656023.
Na pierwszy rzut oka to perełka jakiej każdy szuka.
Pod maską tak wszystko wylizane, że nawet w salonie czasami tak ładnie nie jest. No może poza klejoną lampą przednią
Zaczęło się od tego, że na „bezwypadkowym” aucie znalazłem niedotartą szpachlę pod lakierem na prawym przednim błotniku. Powstrzymałem swoje emocje, (jestem realistą i wiem że szukam blisko 10 letniego auta u handlarza), i udając, że nic nie widzę, zapytałem udając idiotę, czy ten błotnik to przypadkiem nie był malowany? Sprzedający wpadł w szał i powiedział, cytuje:
Ja się nie będę spuszczał przy każdym aucie za 20 tyś zł”.
Na moją prośbę o krótką przejażdżkę usłyszałem, cytuję:
że on nigdzie nie będzie jeździł, bo ma jeszcze dzisiaj umówionych klientów i mu się auto pobrudzi
Dodam tylko, że jak na tak mały przebieg, nienaturalnie duże zużycie wykazywały: dźwignia zmiany biegów, kierownica i pedał sprzęgła.
Poza tym usłyszałem jeszcze, że skoro nie mam przy sobie pieniędzy, to pewnie wcale nie chcę kupić auta, tylko przyjechałem 150 km aby, cytuję: przejechać się jego autem. Obejrzałem jeszcze dwie sztuki na placu, ale były tak skorodowane, że strach było prosić o przejażdżkę, żeby coś nie odpadło. Opinię, niech każdy wyciągnie sam.
Tags:
opinie Irmscheromega
opinie Irmscheromega Starowa Góra
opinie Irmscheromega allegro
opinie Starowa Góra
ul.Działkowa
530500665