Tutaj się witamy
Witajcie, kupiłem M6 GY 2.0 121KM z 2003r jakieś 2 mc temu, ogólnie jestem zadowolony mimo średniego stanu blacharskiego.
Mam nadzieję, że będę mógł liczyć na waszą pomoc, jak i sam tą pomoc będę mógł nieść z racji zawodu mechanika i sporego doświadczenia w branży.
Pozdrawiam
Mam nadzieję, że będę mógł liczyć na waszą pomoc, jak i sam tą pomoc będę mógł nieść z racji zawodu mechanika i sporego doświadczenia w branży.
Pozdrawiam
Witam wszystkich od niedawna posiadam Mazdę 3 MPS BK. Po przeczytaniu kilku tematów forum udało mi sie kupić dobry egzemplarz i przyszedł czas zeby założyć własne konto 

- Od: 18 gru 2017, 23:08
- Auto: Mazda 3 MPS BK 08
Witam wszystkich !
Jestem nowym forumowiczem , ale "starym mazdowiczem " obecne moje autko to już 7 Mazda w rodzinie , moja żona miała długo Mazdę 323 f a teraz jeździ Mazdą 3 – 2.0 SKYACTIV-G 120 KM , a moje Mazdy to – 3 x Premacy diesel , potem Mazda 5 1,6 diesel , a obecnie jeżdżę Mazdą CX 5 AWD – 2.0 SKYACTIV automat.
Kilka fotek mojego obecnego autka w pliku poniżej , zdjęcia z ogłoszenia z którego kupiłem to auto.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich miłośników Mazdy !
Jestem nowym forumowiczem , ale "starym mazdowiczem " obecne moje autko to już 7 Mazda w rodzinie , moja żona miała długo Mazdę 323 f a teraz jeździ Mazdą 3 – 2.0 SKYACTIV-G 120 KM , a moje Mazdy to – 3 x Premacy diesel , potem Mazda 5 1,6 diesel , a obecnie jeżdżę Mazdą CX 5 AWD – 2.0 SKYACTIV automat.
Kilka fotek mojego obecnego autka w pliku poniżej , zdjęcia z ogłoszenia z którego kupiłem to auto.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich miłośników Mazdy !
- Załączniki
-
mazda cx.pdf
- (1.65 MiB) Pobrane 9 razy
Ostatnio edytowano 26 gru 2017, 07:44 przez wienolo, łącznie edytowano 3 razy
- Od: 23 gru 2017, 16:02
- Auto: Mazda CX5 SKYACTIV- 2.0 4x4 A/T
Witam wszystkich, jestem nowy na forum. Mazdy jeszcze nie mam ale przygotowuje garaż pod MX6 w najszybszym kolorze tj czerwonym
. Dużo tu macie info o mazdach więc pomyślałem, że wbiję i poradzę się w kilku kwestiach jak np z jakim silnikiem kupić, z jaką skrzynią, za ile itp
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 25 gru 2017, 15:39
Cześć,
z tej strony nowy posiadacz 3 od 4 dni, 2.0 120 km, skyenergy. Mam nadzieję, że dołożę cegiełkę do rozwoju tego szacownego klubu.
Pozdrawiam Wszystkich
z tej strony nowy posiadacz 3 od 4 dni, 2.0 120 km, skyenergy. Mam nadzieję, że dołożę cegiełkę do rozwoju tego szacownego klubu.
Pozdrawiam Wszystkich
- Od: 26 gru 2017, 20:11
- Auto: Mazda 3 sedan, skyenergy , 2.0 120 km, 2017
Cześć wszystkim!
Mam na imię Tomek i mam 30 lat. Na forum od niedawna i właśnie trafiłem na ten topic
jestem zagorzałym miłośnikiem japońskich aut, teraz głównie Mazdy
Zapraszam do mojego wątku Mazda 5 II 2.0 PB: http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=313&t=203018
Mam na imię Tomek i mam 30 lat. Na forum od niedawna i właśnie trafiłem na ten topic
jestem zagorzałym miłośnikiem japońskich aut, teraz głównie Mazdy
Zapraszam do mojego wątku Mazda 5 II 2.0 PB: http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=313&t=203018
- Od: 22 lis 2017, 11:26
- Auto: Mazda 5 II CW 2012 Sport 2.0 150KM
Cześć wszystkim! Kazali to się witam ;p fan mx5, i wszystkiego co Japońskie i ma 4 koła
do zobaczenia na kolejnych spotach...bo miata u mnie lata ;p juz od trzech lat prawie! Liczę również na wyrozumiałość przy moich zapytaniach, bo jestem trochę upośledzony mechanicznie 
- Od: 28 gru 2017, 14:34
- Auto: Mazda mx5 nbfl, 1.6, 2002 r.
Witam jestem Karol. Jestem uczniem technikum samochodowego . Mazdy podobają mi się od zawsze w domu mieliśmy 626 2.0 1993r. Teraz kiedy sam przymierzam się do zakupu samochodu postanowiłem dołączyć do użytkowników na forum interesują mnie xedosy 6 bo przypominają mi tę 626 oraz xedosy 9.
- Od: 28 gru 2017, 22:57
Witam wszystkich!
Na forum jestem świeżakiem z Łodzi
Od ponad roku trwam w szczęśliwym związku z moją Mazdą 6. Nie jest to moja pierwsza mazda i na pewno nie ostatnia.
Na forum trafiłem już dawno temu, przy okazji zakupu mojego pierwszego, osobistego samochodu
– Mazda 323F BG, ale dopiero teraz, podczas leniwych, świątecznych dni, postanowiłem się zarejestrować.
Mam nadzieję, że moja "jakaś tam" wiedza i czas pozwoli na regularne udzielanie się na szanownym
forum.
Na forum jestem świeżakiem z Łodzi
Od ponad roku trwam w szczęśliwym związku z moją Mazdą 6. Nie jest to moja pierwsza mazda i na pewno nie ostatnia.
Na forum trafiłem już dawno temu, przy okazji zakupu mojego pierwszego, osobistego samochodu
Mam nadzieję, że moja "jakaś tam" wiedza i czas pozwoli na regularne udzielanie się na szanownym
- Od: 29 gru 2017, 17:38
- Auto: Mazda 6 GY 2005r
2.0 PB 147KM
Witam forumowiczów
Jestem świeżakiem na forum. Moją przygodę z 6-tką zacząłem ponad rok temu. Zakochałem się w niej dużo wcześniej. Po kupnie przyszła kolej za trzy miesiące na 2-kę 1,3 86 KM 2008 dla żony.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę zadowolenia ze swoich MADZI.
JAREK
Jestem świeżakiem na forum. Moją przygodę z 6-tką zacząłem ponad rok temu. Zakochałem się w niej dużo wcześniej. Po kupnie przyszła kolej za trzy miesiące na 2-kę 1,3 86 KM 2008 dla żony.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę zadowolenia ze swoich MADZI.
JAREK
- Od: 31 gru 2017, 14:53
- Auto: Mazda 6, GH, 2,5 (L5-VD)170 KM, 2010 USA-ńska
Cześć, mam na imię Piotrek.
Mój pierwszy samochód to Mazda 323f BA ze skromnym silnikiem benzynowym 1.5. Po trzech latach nadeszła pora na zmianę, więc od niedawna poruszam się Mazdą 3 BK z 2006 roku, z nieco mocniejszym silnikiem 1.6.
Mój pierwszy samochód to Mazda 323f BA ze skromnym silnikiem benzynowym 1.5. Po trzech latach nadeszła pora na zmianę, więc od niedawna poruszam się Mazdą 3 BK z 2006 roku, z nieco mocniejszym silnikiem 1.6.
- Od: 17 gru 2017, 14:14
- Auto: Mazda 3 1.6 BK 2006 sedan benzyna+gaz
Witam wszystkich serdecznie!
Mam na imię Rafał i mieszkam w Szczecinie. Moje auto od 2012 r. to Mazda 626 gf 2.0 .
Po 6 latach nadal podoba mi sie to auto , mimo że miałem ich już trochę, bo jeżdżę od
30 lat. Korzystam z porad Forum i mam nadzieję , że moje doświadczenie też się przyda.
Jestem moto fanem dlatego równolegle posiadam Primerę p11 GT czyli nadal Made in Japan.
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!
Mam na imię Rafał i mieszkam w Szczecinie. Moje auto od 2012 r. to Mazda 626 gf 2.0 .
Po 6 latach nadal podoba mi sie to auto , mimo że miałem ich już trochę, bo jeżdżę od
30 lat. Korzystam z porad Forum i mam nadzieję , że moje doświadczenie też się przyda.
Jestem moto fanem dlatego równolegle posiadam Primerę p11 GT czyli nadal Made in Japan.
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!
- Od: 3 sty 2018, 10:13
- Auto: Mazda 626 GF sedan
2.0 benz. FS, 85kw(115KM)
rok 1998.
Nissan Primera P11GT 110kW(150KM)