Przeglądam forum już od jakiegoś czasu, ale posiadaczem Madzi jestem od połowy czerwca.
Mam na imię Krzysiek i jestem z Rzeszowa.
Jakiś czas szukałem dobrego, rodzinnego auta; zastanawiałem się nad Oplem Zafirą, Focusem C-Maxem, Toyotą Avensis itp;
w końcu trafiłem na mazdę..., którą ostatecznie kupiłem i na dzień dzisiejszy – nie zamieniłbym jej na nic innego!
Ponieważ jestem amatorem w tych sprawach (inny fach) – autko sprowadził dla mnie z DE Bartek, z firmy Carpasja; zapłaciłem 10% więcej niż na polskich portalach, za to gość w ASO stwierdził, że w takim stanie mazdy trafiają do nich naprawdę rzadko. Do dziś jestem bardzo zadowolony.
Moja Madzia to M6 K5T 2.0MZR SV EX BOSE (kombi) (nadal nie wiem, co oznacza SV w książce serwisowej)
Wyposażenie standardowe w wersji Exclusive:
141 KM, 8xpp, ABS + BA, DSC, climatronic, elektryczne szyby p+t+lusterka, zmieniarka 6xCD,i takie tam + nagłośnienie BOSE, z którego jestem całkiem zadowolony
Brak w niej ksenonów i p/mgielnych z przodu oraz skóry i szyberdachu, co mi jak na razie nie przeszkadza...
Madzia ma oryginalny lakier (drobne ryski jak zawsze w aucie z tego rocznika), niebieski;
urodziła się 22.12 2004 roku i miała jak dotychczas jedną właścicielkę w DE.
Przy zakupie Madzia miała 122 kkm;
pozdrowienia dla wszystkich i oby do usłyszenia tutaj, a nie w działach rozwiązywania problemów