Tutaj się witamy
witajcie ponownie.
po dluzszych rozwazaniach nad tym, jaki pojazd bedzie najlepszy dla mojej rodziny, doszedlem do wniosku, ze m3 bedzie najlepszym optimum: cena/jakosc/wyposazenie.
w planach byly: civic '09 VIII ES lub EX, avensis '09 TR, m3 '09 TS2...
dzisiaj kupilem TS2 Auto... przebieg ~ 42 mil...
mam nadzieje, ze wspomozecie dobra rada i cennymi uwagami odnosnie eksploatacji samochodu...
jesli interesuja Was fotki i szczegoly to dajcie znac, postaram sie zrobic kilka...
po dluzszych rozwazaniach nad tym, jaki pojazd bedzie najlepszy dla mojej rodziny, doszedlem do wniosku, ze m3 bedzie najlepszym optimum: cena/jakosc/wyposazenie.
w planach byly: civic '09 VIII ES lub EX, avensis '09 TR, m3 '09 TS2...
dzisiaj kupilem TS2 Auto... przebieg ~ 42 mil...
mam nadzieje, ze wspomozecie dobra rada i cennymi uwagami odnosnie eksploatacji samochodu...
jesli interesuja Was fotki i szczegoly to dajcie znac, postaram sie zrobic kilka...
Witam wszystkich forumowiczów. Miesiąc temu zakupiłem Mazde xedos 9 2001r. Poprzednie autko to mazda 626 1992r. Niestety już czas ja zniszczył, ale postanowiłem zostać w rodzinie Mazdy
pozdrawiam
Mexico napisał(a):Witam i pozdrawiam
GREGORIOGRZ napisał(a):Witam
HERFLIK38 napisał(a):WITAM WSZYSKICH
khkh napisał(a):Witam wszystkich
byqDG napisał(a):Witam wszystkich
Hordagoga78 napisał(a):witajcie ponownie
dekoder26 napisał(a):Witam wszystkich
Pawełpr napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów
viktoria napisał(a):Witam Wszystkich forumowiczów
Witamy serdecznie i zapraszamy

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam, jestem Paweł poruszam się pochodną Toyoty Land Cruiser j7. . . na częściach z mazdy:)))
Pozdrawiam Userow
Pozdrawiam Userow
-
wybrzeze11
Witam, jestem Radek i od niedawna jestem posiadaczem Mazdy 3 BK. Mam nadzieję, że będę mógł się z Wami podzielić moją skromną widzą i będę pomocny w niektórych problemach. Pomimo krótkiego stażu z Mazdą, poznałem jej prawie całą budowę – niestety dzięki naprawom, które musiałem w niej wykonać... No ale mam nadzieję, że przyszłość będzie bardziej kolorowa!
Witam wszystkich jeszcze raz serdecznie!
Witam wszystkich jeszcze raz serdecznie!
- Od: 30 wrz 2014, 19:28
- Auto: Mazda 3 BK 2007, 1.6CD (PSA) 109km, 196000 km
Witam Forumowiczów! Jestem obecnie właścicielem dwóch hatchbacków ze stajni Opla i Skody (roczniki 1993 i 2004), lecz w związku z powiększeniem rodziny, które planowane jest na ten miesiąc, szukam czegoś ze stajni Mazdy w kombi (konkretnie, to "szóstkę" z okolic lat 2003-2005), albowiem tylko takie auto jest akceptowalne przez Żonkę 
Tak więc z dniem dzisiejszym zagłębiam się w otchłań tematów na Forum, by swój przyszły wózkowóz nie miał przede mną tajemnic
Tak więc z dniem dzisiejszym zagłębiam się w otchłań tematów na Forum, by swój przyszły wózkowóz nie miał przede mną tajemnic
-
eSETH
Witajcie
Mam na imię Marcin pochodzę z Kotliny Kłodzkiej i jestem szczęśliwym mam nadzieję posiadaczem
Mazdy 6 GH 2012 kombi Automatic. Z chęcią będę czytał nowe posty i starał się będę udzielać pomocy w tematach w których się znam, w zamian będę oczekiwał pomocy z niezrozumiałym dla mnie tematach
Pozdrowienia z Gór Sowich Hej
Mam na imię Marcin pochodzę z Kotliny Kłodzkiej i jestem szczęśliwym mam nadzieję posiadaczem
Mazdy 6 GH 2012 kombi Automatic. Z chęcią będę czytał nowe posty i starał się będę udzielać pomocy w tematach w których się znam, w zamian będę oczekiwał pomocy z niezrozumiałym dla mnie tematach
Pozdrowienia z Gór Sowich Hej
-
Martin206
Siema, siema 
Witam z okolic Rzeszowa. Od prawie roku jeżdżę sobie Hondą Prelude 2.2 vtec, ale tak – ani to wygodne, ani ekonomiczne czy funkcjonalne, a o poruszaniu się w więcej niż 2 osoby na dystansie >30km można tylko pomarzyć... No ale to 200km pod vteckiem i z tej frajdy nie zamierzam rezygnować
To też, wpadłem na pomysł zakupu drugiego furacza i tu wybór padł na Mazdę Xedos 2.0... Byłem już na dwóch przejażdżkach tymi V6 i pod każdym względem ta Madzia trafia w moje gusta
Teraz pozostaje mi tylko znalezienie dobrego egzemplarza w moich terenach.
Pozdr, Arek
Witam z okolic Rzeszowa. Od prawie roku jeżdżę sobie Hondą Prelude 2.2 vtec, ale tak – ani to wygodne, ani ekonomiczne czy funkcjonalne, a o poruszaniu się w więcej niż 2 osoby na dystansie >30km można tylko pomarzyć... No ale to 200km pod vteckiem i z tej frajdy nie zamierzam rezygnować

Pozdr, Arek
-
ChevyW