Tutaj się witamy
Witam wszystkich,
Od jakiegoś czasu przeglądam forum, ale w związku z podjęta decyzja o zakupie mazdy 6 przyszedł czas na poszukiwania i zarejestrowanie się pozdrawiam
Marcin
Od jakiegoś czasu przeglądam forum, ale w związku z podjęta decyzja o zakupie mazdy 6 przyszedł czas na poszukiwania i zarejestrowanie się pozdrawiam
Marcin
-
Mediator
Witam wszystkich ponownie.
Prosiłem Was o pomoc w ocenie kilku egzemplarzy – w końcu padło na Trójkę 2.0 Top Sport z 2005 roku, którą kupiłem przed Sylwestrem.
Pierwsze wrażenia z jazdy bardzo pozytywne, oby tak dalej
Pozdrawiam
Prosiłem Was o pomoc w ocenie kilku egzemplarzy – w końcu padło na Trójkę 2.0 Top Sport z 2005 roku, którą kupiłem przed Sylwestrem.
Pierwsze wrażenia z jazdy bardzo pozytywne, oby tak dalej
Pozdrawiam
- Od: 3 lis 2014, 21:35
- Auto: Mazda 3 BK
Niezły prezencik noworoczny ;–) Szerokości i przyjemności
Pozdrawiam, Adrian.
No to fajnie ;–) powiększy się grono ;–) Powodzenia w poszukiwaniach i udanego zakupu.
Pozdrawiam, Adrian.
Mediator napisał(a):w związku z podjęta decyzja o zakupie mazdy 6 przyszedł czas na poszukiwania i zarejestrowanie się
No to fajnie ;–) powiększy się grono ;–) Powodzenia w poszukiwaniach i udanego zakupu.
- Od: 9 gru 2014, 22:35
- Auto: Mazda 6 2.2 Diesel 150 SEL NAV 2013
Czesc wszystkim Jestem nowy w mazdaspeed bo teraz dopiero się zarejestrowalem. Nie ukrywam, ze wielu z was pomogło mi rozwiązać problemy z moja Madzia. Czytalem wasze posty i sam usuwalem problemy Dzięki wielkie Mam nadzieje, ze tez kiedyś będę mógł pomoc
- Od: 3 sty 2015, 23:22
- Auto: Mazda 6, rok 2004, silnik 2.0, 141KM, benzyna
Witam szanownych forumowiczów. Jestem szczęśliwym posiadaczem już trzeciej Mazdy, ale do tej pory korzystałem z forum (przeglądając) bez rejestracji, kiedy potrzebowałem pogrzebać przy 626, czy Premacy. Aktualnie po nabyciu M5, postanowiłem do Was dołączyć. Tyle na początek. Pozdrawiam. J.
-
Jacolky
Witam wszystkich
Mam na imię Artur i to już pół roku jak jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 BL. Od tego czasu zaglądam czasem na forum. Pozdrawiam obecnych i przyszłych właścicielitej marki
Mam na imię Artur i to już pół roku jak jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 BL. Od tego czasu zaglądam czasem na forum. Pozdrawiam obecnych i przyszłych właścicielitej marki
- Od: 10 sie 2014, 16:10
- Auto: MAZDA 3 BL SEDAN 2.O B 151KM 2009/2010
Hejka Mazdowicze!
Jestem Julka, w najbliższym czasie w mojej rodzinie pojawi się pierwsza Madzia, dlatego szukając informacji o niej wpadłam do was. Już kilka dni czytam to i owo u was, jednak przyszedł czas na rejestracje . Będę dumną pasażerką (bo niestety wiek jeszcze nie pozwala) czerwoniutkiej 3 BM, której nie mogę się doczekać (piękność i miłość od pierwszego wejrzenia). Jak nie każda kobieta interesuje się telefonami czy grafiką, tak mnie wkręciliście w magię Mazd, za co bardzo dziękuje
Jestem Julka, w najbliższym czasie w mojej rodzinie pojawi się pierwsza Madzia, dlatego szukając informacji o niej wpadłam do was. Już kilka dni czytam to i owo u was, jednak przyszedł czas na rejestracje . Będę dumną pasażerką (bo niestety wiek jeszcze nie pozwala) czerwoniutkiej 3 BM, której nie mogę się doczekać (piękność i miłość od pierwszego wejrzenia). Jak nie każda kobieta interesuje się telefonami czy grafiką, tak mnie wkręciliście w magię Mazd, za co bardzo dziękuje
- Od: 4 sty 2015, 22:46
- Auto: Mazda 3 BM Soul Red HB SkyEnergy (jako pasażer)
MKM napisał(a):Witam
marco56 napisał(a):Witam i pozdrawiam
Mediator napisał(a):Witam wszystkich
bociek111 napisał(a):Witam wszystkich ponownie
Zbyszek1981 napisał(a):Czesc wszystkim
Jacolky napisał(a):Witam
artur1980 napisał(a):Witam wszystkich
tmk2404 napisał(a):Witam wszystkich
neeerola napisał(a):Cześć
Julliette napisał(a):Hejka Mazdowicze
Witamy nowych forumowiczów i zachęcamy do wstąpienia w szeregi naszego Klubu
Uprzejmie prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w profilach – dzięki
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witajcie, jeszcze nigdy nie miałem Mazdy ale mam nadzieję że to wkrótce się zmieni i będę z niej zadowolony.
Planuję kupić Mazde 5 w rocznikach 2005-2007 2.0 benzynowa i przerobić na gaz, liczę na Waszą wiedzę i cenne rady.
Pozdrawiam
Planuję kupić Mazde 5 w rocznikach 2005-2007 2.0 benzynowa i przerobić na gaz, liczę na Waszą wiedzę i cenne rady.
Pozdrawiam
-
Pablo03
Dobry.
Rozpocząłem romansik z mazdą 2 miesiące temu. Związek jest w fazie zauroczenia więc wszędzie jeżdżę okrężną drogą i szukam byle jakich powodów by poszaleć maleństwem Jako, że potrzebuję już małej porady technicznej wypadało by się najpierw przywitać.
Także Witam się bezawaryjności, zielonych świateł, pustych dróg 4all.
....i pędzę do działu technicznego.
Rozpocząłem romansik z mazdą 2 miesiące temu. Związek jest w fazie zauroczenia więc wszędzie jeżdżę okrężną drogą i szukam byle jakich powodów by poszaleć maleństwem Jako, że potrzebuję już małej porady technicznej wypadało by się najpierw przywitać.
Także Witam się bezawaryjności, zielonych świateł, pustych dróg 4all.
....i pędzę do działu technicznego.
- Od: 12 gru 2014, 11:36
- Auto: Mazda 3 Top Sport, 2004; 2.0 MZR. http://tinyurl.com/o388wwb
Witam wszystkich posiadaczy Mazdy ! Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 GG 2002 rok, silnik 2,3 Benz+ LPG ! Wersja Top Sport Kolor Blue Metalic Wkrótce (jak pogoda sie poprawi) wrzuce kilka fotek. Pozdrawiam
Witam, jestem nowy na forum ale jak kupię Mazdę to zostanę na dłużej.
Kilka słów o mnie:
Już od ponad miesiąca powoli przyglądam się(ale tyko internetowo) różnym 6 i jeśli mam kupić takie auto to tylko GY polift benzyna 2.0 . Budżet mam do ok. 25 tys. już ze wszystkim, od rejestracji po pierwszy serwis. Naczytałem się o głównych bolączkach tego modelu, czyli głównie karoseria i jakoś przeżyję nawet trochę rudej jak kupię auto taniej i dam do lakiernika. Nie "zniese" jednak jak kupię niby "igłę" za górną granicę wartości tych aut, ale po pół roku odpadnie mi pół auta. Czas na kupno mam do sierpnia, bo wtedy rodzi mi się 2 dziecko i później będzie już ciężko
Kilka słów o mnie:
Już od ponad miesiąca powoli przyglądam się(ale tyko internetowo) różnym 6 i jeśli mam kupić takie auto to tylko GY polift benzyna 2.0 . Budżet mam do ok. 25 tys. już ze wszystkim, od rejestracji po pierwszy serwis. Naczytałem się o głównych bolączkach tego modelu, czyli głównie karoseria i jakoś przeżyję nawet trochę rudej jak kupię auto taniej i dam do lakiernika. Nie "zniese" jednak jak kupię niby "igłę" za górną granicę wartości tych aut, ale po pół roku odpadnie mi pół auta. Czas na kupno mam do sierpnia, bo wtedy rodzi mi się 2 dziecko i później będzie już ciężko
Ostatnio edytowano 6 sty 2015, 19:30 przez stachan, łącznie edytowano 5 razy
-
Racjel
Witam wszystkich!
W akcie desperacji postanowiłam zarejestrować się na forum – szukam mazdy 3 i liczę na pomoc doświadczonych użytkowników
pzdr!
W akcie desperacji postanowiłam zarejestrować się na forum – szukam mazdy 3 i liczę na pomoc doświadczonych użytkowników
pzdr!
-
Ewa