Kogo widziałem / widziałam
Benek941 napisał(a):Piękna ta Twoja Szósteczka
Och dziękuje
A co to Dywizjon 303 (nie pytam się o historyczną nawę )
nazwa ulicy
- Od: 14 kwi 2011, 09:47
- Auto: 323F BJ 99 1,5 ZL
Musiałem sprawdzić w zumi. Rzeczywiście tam byłem w tym czasie. Jechałem do teściowej po dziecko.
Spotkany Konrado23 przy Carrefour w Łodzi na Kolumny. Ładna Madzia na białej feldze.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 9 paź 2012, 22:31
- Auto: Mazda 3, 1,6 2004r,
Toyota Avensis 2012r. 2,0
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 323F BA na wadowickich rejestracjach z klubową naklejką na blendzie
P.S. Dobra jazda od Jankowic do Babic
P.S. Dobra jazda od Jankowic do Babic
- Od: 13 kwi 2010, 19:01
- Auto: Mazda 323F BA 1.5
Konrado323f napisał(a):A to z tobą rozmawiałem pozdrawiam
Tak byłem czarną strzałą
- Od: 9 paź 2012, 22:31
- Auto: Mazda 3, 1,6 2004r,
Toyota Avensis 2012r. 2,0
rafik89 napisał(a):dzisiaj koło 11 na terenie PWr czarna "6" DW***GE z podkładkami klubowymi
to moja była M6(ze spojlerkiem na klapie i czarne szybki) została w rodzinie jeżdzi dziewczyna mojego kuzyna
Pozdrowionka dla posiadacza czerwonej(chyba)MX-3 DWR 44.. na podkładeczkach klubowych,mijanego dziś około 18.15 na J.Narodowej/Poniatowskiego zatrąbiłem(niebieska M3)ale nie wiem czy się kierowca zorientował kto i co
dzieki za karteczke za wycieraczka od kolegi ppaciek
akurat odbieralem od zony samochod z pracy i znalazlem pozrowienia.
Pozrowienia i mam nadzieje do szybkiego zobaczenia
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
umcyk napisał(a):dzieki za karteczke za wycieraczka od kolegi ppaciek
Tak się zastanawiałem czyje to auto, a tu Umcykowóz
Pozdro
- Od: 16 lis 2011, 20:26
- Auto: Mazda 323F BA 97' – była :<