Cześć,
Mam prośbę: czy ktoś z forum ma możliwość przesłania na email zdjęć docisku i sprzęgła wersji 231KM?
Pytam ponieważ mam u siebie 3 oryginalne zestawy EXEDY:
– 2 szt. do 192 KM
– 1 szt. do 231 KM – tutaj jest sprzęgło tuningowe STAGE 2 i chciałem to porównać – sam jeżdżę 192KM i nie mam porównania.
Z góry dzięki z pomoc.
Pozdrawiam Tomek
Mazda RX-8 192KM vs 231 SPRZĘGŁO
Strona 1 z 1
Riki napisał(a):Aby w "ósemce" 192PS można było założyć sprzęgło od wersji mocniejszej wymiany wymaga także koło zamachowe. Tak mówi EPC....
Dokładnie. Sam mam w wersji 192KM sprzęgło od wersji 231KM, ale żeby pasowało – musi być koło zamachowe też z 231KM, lub jakieś tuningowe (chyba wszystkie są do 231KM).
Moje koło zamachowe to ACT ProLite
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson
Strona 1 z 1