sylwo napisał(a):Mam ale na łączu elastycznym pęknięty. Pewnie dlatego szukasz
Nie dla tego, szukam bo czegoś brakuje od spodu, Kiedyś był LPG i tam jest zawór antywybuchowy.
Nieszczelne kolano to mi akurat nie przeszkadza
www.mazdaspeed.pl
sylwo napisał(a):Mam ale na łączu elastycznym pęknięty. Pewnie dlatego szukasz
leiszman napisał(a):Czy alufelgi z mazdy 6
Średnica (cale): 16
Szerokość 7"
Rozstaw śrub: 5x114,3
ET (mm): 50
Otwór centrujący 67,1
na oponach 205/55 R16 będą pasowały do xedosa 6 nie będą obcierały o nadkola ?
To parownik klimatyzacji (nagrzewnica jest za konsolą środkową)
Zerwanie taśmy poza odkryciem dziury nic nie spowoduje.
\leiszman napisał(a):Czy alumfelgi z mazdy 6
Średnica (cale): 16
Szerokość 7"
Rozstaw śrub: 5x114,3
ET (mm): 50
Otwór centrujący 67,1
na oponach 205/55 R16 będą pasowały do xedosa 6 nie będą obcierały o nadkola ?
DamianSzatan666 napisał(a):Panowie, czytałem wiele ale nic nie zrumieniałem . Wiem, że było wiele razy wałkowane.
Sprawa jest taka, w zbiorniczku wyrównawczym jest płyn chłodzący a w przewodzie sucho. Czy tak ma być??
sylwo napisał(a):PS kto teraz jest Modem działu CA
MazdaKF11 napisał(a):1)niebieski-poci mi się spod korka jak dokręcam to przepuszcza gwint, wystarczy wymienić sam korek czy ze zbiorniczkiem?
2)żółty- jest tam luz na tempomacie tak ma być czy to się ustawia i tempomat jest wtedy czujniejszy?
3)zielony – po ściągnieciu tego plastiku można dodawać gazu naciągając tam linke czy można uszkodzić tempomat ?
4)czerwony- co to jest ?:)
2) no tam nie ma tempomatu wiem ale jak dodaje gazu linką pod tym plastikiem pod nr 3 to jest sporo luzu zanim silnik zareaguje i czy ten luz ma wpływ na reakcję tempomatu ?radar88 napisał(a):sylwo napisał(a):PS kto teraz jest Modem działu CA
Nie ma.MazdaKF11 napisał(a):1)niebieski-poci mi się spod korka jak dokręcam to przepuszcza gwint, wystarczy wymienić sam korek czy ze zbiorniczkiem?
2)żółty- jest tam luz na tempomacie tak ma być czy to się ustawia i tempomat jest wtedy czujniejszy?
3)zielony – po ściągnieciu tego plastiku można dodawać gazu naciągając tam linke czy można uszkodzić tempomat ?
4)czerwony- co to jest ?:)
1) Może pomoże sam korek, lecz przypuszczam że koreczek będzie kosztował tyle co cały zbiorniczek, ja chyba jeszcze taki zbiorniczek mam, więc jak coś to pisz.
2) Jak dobrze widzę to, jest miejsce ustawienia linki gazu oraz przepustnica, ja miałem mały luz i nic złego się nie działo.Tam tempomatu nie ma
3) Raczej nie. I tu jest tempomat
4) Filtr opar paliwa
radar88 napisał(a):Korek od wspomagania powinien się dokręcić normalnie jak każdy inny.
MazdaKF11 napisał(a):2) no tam nie ma tempomatu wiem ale jak dodaje gazu linką pod tym plastikiem pod nr 3 to jest sporo luzu zanim silnik zareaguje i czy ten luz ma wpływ na reakcję tempomatu ?
Filtr paliwa jest zamontowany na skrzyni biegów, głęboko,głęboko, po zdjęciu Air Boxa powinno być go widać. Natomiast ten filtr skrapla resztki paliwa, które nie zostały przepalone, chyba dobrze to napisałem tylko nie wiem czy to wraca do baku czy jak...MazdaKF11 napisał(a):4) Filtr opar paliwa ? to sie wymienia? czytałem ze filtr paliwa jest głębiej czy zalezy od rocznika?
DamianSzatan666 napisał(a):Dokręca się ale przepuszcza gwint. Tam jest takie coś i jak się to wyjmie to normalnie się zakręca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6