Zdzierająca się gałka zmiany biegów!?
Też tak mam, u mnie wygląda jeszcze gorzej, przebieg prawie 70tk. Tak samo kierownica wyślizgana dosyć mocno – auto używane głównie w trasach. Mazda się kompletnie nie przyłożyła w tym względzie
szkoda gadać.... Jest to nienormalne i widać że zastosowane materiały do ww. elementów są bardzo niskiej jakości pod względem trwałości. Ja będę to na pewno reklamował w najbliższym czasie.

- Od: 19 sie 2009, 22:54
- Auto: Mazda 6 GH MZR-CD 140 Sedan 08
Wycierajace się gały, to była znana przypadłość pierwszych serii przedliftowych GG/GY. Widzę, że i w GH się Mazda "przyłożyła" do jakości wykończenia wnetrza
. Proszę tez nie porównywać jakości wykonania i materiałów wnętrz Mazdy i Hondy, bo pomiędzy nimi zawsze była przepaść na korzyść Hondy oczywiście... Dla mazdy wnętrze, to rzecz drugorzędna ....
POGROMCA ZENONÓW!
Nie przeginajcie! Gdzie? ....... W Aucie!!!
Nie przeginajcie! Gdzie? ....... W Aucie!!!
miras, współczuję
Próbowałeś reklamować ten szajs? Skandal...
My jak zawsze zgodni
U mnie również brak skóry, a gałka i kierownica na chwilę obecną wyglądają jak nowe
Oby tak zostało...
bartosz51 napisał(a):U mnie gałka, po niespełna roku i około piętnastu tysiącach km przebiegu nie nosi śladu używania.
Foteli nie mam ze skóry, więc nic się nie dzieje, ale ta fotka powyżej, trochę skandal...
pozdro
My jak zawsze zgodni
- Od: 5 lip 2009, 23:42
Co do mnie – tak. Z polskiego salonu. Nie wiem, czy dobrze się spodziewam, ale jeśli chodzi Ci o wersję wyposażenia, to w Ex+ jest wybór – ze skórzaną tapicerką, albo bez. Widać jakieś inne elementy decydują o tym, że jest ten "plus". Może światła, albo audio?
Pozdrowienia
Pozdrowienia
Ja mam sedan ze skora i nic nie doplacalem
I nie mam problemow ze skora. Narazie. Najgorzej wyglada galka zmiany biegow
-
Kamil
prośba do Igora, temat o niszczącej się skórzanych fotelach już był. Może można by było jakoś mądrze połączyć temat o fotelach z tym i wtedy wrzucić w FAQ? ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ostatnio edytowano 13 mar 2011, 00:05 przez Kamil, łącznie edytowano 1 raz
-
Kamil
palczak napisał(a):prośba do Igora, temat o niszczącej się skórzanych fotelach już był
tak tez uwazam, ze nie nalezy laczyc problemow foteli i galki...
pozostanmy przy skorzanej galce zmiany biegow...
Ps. ciekawy jestem ilu uzytkownikow juz sie skarzylo w ASO i czy ASO bedzie wymieniac na nowa...

Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Panowie, a czy ktoś może wie jak gałkę zdjąć ? u mnie akurat porwał się mieszek – mam nowy – razem z ramką- ale nie wiem jak zdjąć gałkę – próbowałem odkręcać ale ani drgnęła – czy ktoś próbował ?
“You cannot be a true petrolhead until you’ve owned an Alfa Romeo – it’s like having really great sex which leaves you with an embarrassing itch.” – Jeremy Clarkson
- Od: 20 sie 2011, 21:42
- Auto: Mazda 6 GH 2008 2.0 benzyna
Mada CX-9 PL 2010 3.7 benzyna
Alfa Romeo Spider 2001 2.0 TS benzyna