rajek napisał(a):Porownaj te dwa spoilery, zdjecie z ori i zdjecie z ebaya i powiedz mi gdzie tu jest wiejski tuning.
Nie zawsze zdjęcia pokazują prawdę. Jak przyjdzie do montażu to albo nic nie pasuje (niby oryginalne miejsca na mocowanie a przesuniecie jest znaczne) abo z czasem coś się ułamie lub lakier zacznie odchodzić (i to nie wina samego malowania).
rajek napisał(a):Kwestia materialu nie swiadczy o jakosci tuningu
No tu był polemizował. Chyba każdy by stwierdził, że ORI to ORI a nie jakaś tam podróba z nie wiadomo czego.
rajek napisał(a):jak masz jakas alternatywe i to z pozytywnym efektem to czemu nie.
Nie zawsze wszystko takie kolorowe jest jak na zdjęciach. Jak przyjdzie popatrzeć na końcowy efekt to człowiek zaczyna bić się w pierś, po co to było. Efekt jest zupełnie inny nie tak wspaniały jak miał być.
rajek napisał(a):A co do wiejskiego tuningu obejrzyj Operacja Tuning tam Tede pod koniec programu pokazuje prawdziwe perelki

Co do Operacji Tuning i Tedego to po pierwsze nie lubię kolesia (dla mnie nie ma kompletnie pojęcia o samochodach i tuningowaniu ich, czyta tylko co mu reżyser w scenariuszu napisał). A kwestia końcówki programu to jest to MEGA Wiejski Tuning. Oczywiście takie polepszanie wyglądu jakie proponujecie (dodanie spojlera) nie można do tego porównywać ale dla mnie jeżeli coś nie współgra z samochodem (jakiś niedoróbki z nie wiadomo jakiego źródła) kwalifikuje niestety owy projekt do takiego działu i określenia. Sorry ale takie mam zdanie i tego się trzymam.