wady jakie widzę
-korozja spodu konieczna koserwacja

-lakier jest delikatny ale i tak lepszy niż w nowych
-zasysanie uszczelek okien
-radio czasem gubi i spada zasięg głośniki od biedy będą
-na pusto przy prędkości 120+ tył podskakuje na koleinach
– powinno być lepiej wyciszone auto głośne opony i jest masakra silnik coś boruczy ale szum opon zabija wszystko
-pierścienie olejowe w 1.6 i 2.0 bo reszta jest cacy
– tarcze przód lubią się wichrować przy agresywnej jeździe nie zależnie od firmy albo mam pecha
-rysują się plastiki wnętrza i bagażnika wkurzające ale teraz nawet nie zwracam uwagi
-na plus wygoda siedzenia 600km jak najbardziej i wysiadam w miarę wypoczęty nie lądując na kolanach
– klima chociaż słabsza niż reczna działa b dobrze trzeba się przyzwyczaić
– na trasie w miarę niedużo pali w miescie gorzej na krótkich odcinkach 10 :! ale inne spala wiecej
ponad 70 k km spalanie 7.2 średnie
-zwarta konstrukcja parking no problem wciśnie się na pinezki
-wchodzenie w zakręty +++++
-skrzynia biegów +++++++ czasem zgrzytnie z 1 na wsteczny ale precyzja jak w klasie wyższej
naprawy są droższe bo silnik z6 występuje wyżej ale mało co się psuje pilnować wymian płynów i ok
wiekszość można samemu ogarnąć
niestety to moje ostatnie auto / a przynajmniej nie kupię młodszej wersji/ bo jak widzę co się dzieje ... to mi przechodzi
jakbym w BA 2.0 miał klimę auto i ciut miększe zawieszenie i fotele wygodniejsze to bym się przesiadł
tutaj ani zawias ani silnik nie jest tak dobry jak tam ale za to znacznie wygodniejszy
o wpinanie do zapalniczki chodzi o to ze np przetwornica transmiter czy co tam strasznie sieje i wrzuca zakłócenia do zasilania a zaraz jest radio które je wyłapuje

wiekszośc aut tak ma