radzi89 napisał(a):W sumie nie powiem po co ten cały dolot do aku
Jakby miał wybuchnąć to siara efektownie wyleci nam atrapą chłodnicy
www.mazdaspeed.pl
radzi89 napisał(a):W sumie nie powiem po co ten cały dolot do aku
radm napisał(a):Witam,
Mam problem, ktory pojawil sie po wyjeciu i podladowaniu akumulatora wiec chyba podpada pod ten watek.
Otoz po naladowaniu akumulatora auto dziala w porzadku natomiast pojawil sie pewien problem z podswietleniem deski rozdzielczej. Przez wyjeciem aku po przekreceniu kluczyka w stacyjce podswietlenie bylo wylaczone. Włączało sie dopiero po wlaczeniu swiatel postojowych, natomiast po wlaczeniu swiatel mijania podswietlenie deski jak i radia bylo troche ciemniejsze. W tej chwili deska swieci sie od razy po przekreceniu kluczyka i po wlaczeniu swiatel mijania swieci nadal tak samo jasno.
Moglby mnie ktos nakierowac na zrodlo problemu?
pozdr,
Art310 napisał(a):Boscha który jest na zdjęciu bo on jest z 2009 roku
Seraf napisał(a):A czemu sie ograniczać do tych APS kup coś markowego ja mam Varte D21
http://www.sklepcentra.pl/sklep/akumula ... p-457.html
ttom_10 napisał(a):po naładowaniu i odpaleniu co chwile migają kontrolki asp i abs
instrukcja napisał(a):Jeśli silnik jest uruchamiany za pomocą akumulatora zewnętrznego, nierównomierność obrotów silnika może powodować zapalanie się lampki ostrzegawczej układu ABS. Spowodowane jest to brakiem mocy akumulatora i nie oznacza niesprawności układu ABS. Naładuj akumulator tak szybko jak to możliwe.
Art310 napisał(a):991 9-rok 2009 , 91-listopad
(81-styczeń, 89-wrzesień, 90 -październik)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości