A co do kokpitu – co kto lubi, jak dla mnie seria jest najlepsza, a jak już zmieniać to wolałbym to pomalować lub okleić folią carbon bo ta okleina trochę WT zalatuje, ale co kto lubi
Tak bardzo ladne sa kierownice np od Mazdy 6 albo od MX-5 III ale nie wiem czy nie bylo by problemu z podlaczenie poniewaz jednak sa to juz kierownice multimedialne a fakt ze ceny nie az tak wysokie poniewaz za 150zl od mx-5 juz sie znajdzie .
Z takim pseudo obszywaniem kierownicy to też niewypał. Będziesz haczył paluchami o "luźne" miejsca przy ramionach kierownicy. Po paru tygodniach zacznie to odstawać i straszyć. Moim zdaniem to odmładzanie auta na siłę nie jest dobrym pomysłem. Nie zrobisz z ze starej 323, nowej 6. Trzeba się przyzwyczaić i polubić taki środek jakim jest. Pozdrawiam.
Znam wiele osób które takie coś mają na kierownicy i jakoś nikt nigdzie o nic nie haczy i nic nikomu nie odstaje. Jak obszywać to tylko profesjonalnie, ale jak już zakładać wiejski pokrowiec to lepiej takie coś kupić i sobie obszyć, 100x lepiej to wygląda niż pokrowiec z jakimiś srebrnymi wstawkami
Lipa straszna taki pokrowiec,wygląda tragicznie na ramionach kierownicy, Najlepsze rozwiązanie jest takie jak Jarek pisze, odłożyć grosza i kupić kierownicę skórzaną, allegro jest tym zawalone wiec do wybory a nawet do koloru
Z dzisiejszych moich modów – jakby ktoś się zastanawiał nad jakimiś żarówkami do auta, to mogę z czystym sumieniem polecić Tungsram Megalight Ultra +90%. Dzisiaj zamontowałem i w porównaniu z poprzednimi różnica jest przeogromna, stojąc pod ścianą na starych były dwa małe strumienie światła widać na ścianie, a po wymianie na tungsramy ta ściana jest oświetlona praktycznie w całości (oczywiście do wysokości odcięcia światła przez przesłonę w soczewce). Nie spodziewałem się tak piorunującej różnicy w żarówkach za 20zł Polecam każdemu.
Niech sie pala, i tak zarowki zmieniam srednio co ~10 miesiecy nawet jesli swieca, a tungsramy trafilem okazje i kupilem za 40zl dwa komplety z wysylka gratis wiec na najblizsze 2 lata zarowki mam
Ostatnio edytowano 10 sty 2013, 18:25 przez luki_92_92, łącznie edytowano 1 raz
A w jakim celu zdecydowałeś się na flokowanie tych plastików ? Jeśli korzystasz z nich a przytrafi się sytuacja że jakiś napój się wyleje lub coś innego ubrudzi go to mogą byc problemy z wyczyszczeniem . Według mnie raczej niepraktyczna modyfikacja .