Ps. później kolor zacisków się dobierze, bo teraz mam czerwone, ale jestem w trakcie wymiany/swapa.
Zapraszam do wypowiedzi
biały gloss

czarny mat

www.mazdaspeed.pl
sewa napisał(a):Która wersja lepiej podejdzie na zimę? Będzie dokładnie ta opona i ta felga, była założona na lato, teraz mam inną, także ta idzie do prostowania i malowania. Tylko mam dylemat jaki wybrać kolor
Ps. później kolor zacisków się dobierze, bo teraz mam czerwone, ale jestem w trakcie wymiany/swapa.
Zapraszam do wypowiedzi![]()
biały gloss
czarny mat
donmarkos1 napisał(a):Jeżeli czarny to z czerwonym rantem Ale to możesz kupić od jednego z kolegów z forum który miał je też na czerwonej 323F i wyglądały bosko, możesz w ogłoszeniach znaleźć jego ofertę
Marek 323s BA napisał(a):Biały fajny ale na lato, na zimę bierz czarny, biały zimą wiecznie będzie usyfiony
Trzydzich napisał(a):czarny z czerwonym lipem chyba najlepszy będzie.
Radex napisał(a):co Wy gadacie o jakimś lipie jak ta felga nie ma żadnego lipa, a jak sie pasek zrobi na siłe to będzie cienki i beznadziejny, nie ma podstawy do robienia lipa... nie ta felga i szalu z niej nie zrobicie na sile bo sie nie da.
ja bym zrobił czarne kola i czerwone zaciski.
Radex napisał(a):i zmienił jeszcze migacz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy Tuning i modyfikacje