Naszło mnie ostatnio, żeby coś takiego spróbować zrobić. Robił to już ktoś? Chodzi o dodatkowe światła postojowe w tylnych lampach, tak jak w wer. USA. Koncepcje już mam
 taką żeby pociągnąć, kable od post. ze stopami, tylko gdzie dostać takie złączki do żarówki? jedną podłączyłbym jak normalną postojowa (musiałbym zrobić otwór), a drugą na takiej zasadzie jak światło stopu z post., żeby przeciwmgielny też świecił.
  taką żeby pociągnąć, kable od post. ze stopami, tylko gdzie dostać takie złączki do żarówki? jedną podłączyłbym jak normalną postojowa (musiałbym zrobić otwór), a drugą na takiej zasadzie jak światło stopu z post., żeby przeciwmgielny też świecił.Co o tym sądzicie? (tylko się nie śmiejcie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif) )
 )Pozdrawiam.

Czasu nie miałem, a poza tym nie moge nigdzie dostać tych oprawek. Obdzwoniłem sklepy z częściami japońskimi i mówią że tylko na szrocie albo w ASO, tylko że tam chcą 85zł/szt.
 Czasu nie miałem, a poza tym nie moge nigdzie dostać tych oprawek. Obdzwoniłem sklepy z częściami japońskimi i mówią że tylko na szrocie albo w ASO, tylko że tam chcą 85zł/szt.